2 Kasım 2013 Cumartesi

İstanbul Elektrik Firması

Elektrik enerjisinin kullanımı hayatımızın hemen hemen her alanında söz konusudur. Dolayısıyla ister evimizde ister işyerimizde elektriği bu kadar fazla tüketmemiz enerji yönetimi konusunda bilgi sahibi olmamızı gerektirmektedir. Bu sayede hem enerjiden tasarruf etmemiz hem de ödeyeceğimiz paranın daha az ödenmesi söz konusu olacaktır.  Serbest tüketiciler bu konuda danışmanlık yapan firmalardan destek almak gerekmektedir.

 elektrik faturası


Elektrik bayiliği yapan firmalar arasında öncü olan Elektra enerji sayaçlarınızı takip etmenizi, kendi tüketim miktarınızdan haberdar olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda gerçek zamanlı tüketiminizi görüntüleyebilmeniz mümkün olacaktı. Elektrik faturası Wi-Fi, Ethernet ve GPRS modemler sayesinde sayaçlarınızı uzaktan takip edebilmeniz de mümkündür. Aynı zamanda kullandığınız enerjiyi günlük, aylık ya da saatlik olarak görüntüleyebilmeniz ve excele aktarabilmeniz de mümkün hale gelecektir.

Enerji bayiliği yapan firmamız için önemli olan müşterilerin kendi tüketimlerinin farkında olmaları, enerjinin ne zaman daha pahalı ne zaman daha ucuz oluğunun bilincinde olmaları ve enerji yönetimlerini yapabilmeleridir. Enerji bayilik firmamız özellikle büyük işletmelerin zarardan kurtulmalarını sağlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder